Kako se upisati?

U SOVU se možete upisati online ili na našoj referadi u Varšavskoj 14.

  • Gdje mogu vidjeti raspored održavanja nastave? Raspored nastave za tečajeve za djecu, raspored nastave za tečajeve za odrasle. Termini svih online tečajeve su navedeni kao 12:00, ali će se održavati u terminu koji će odgovarati svima u grupi.
  • Kolika je cijena tečaja? Cijena tečaja ovisi o vrsti i razini tečaja. Cijene tečaja, načine plaćanja i popuste možete pronaći ovdje.
  • Gdje mogu kupiti knjige? Udžbenike i radne bilježnice možete kupiti na našoj referadi. Plaćanje na referadi je moguće samo gotovinom.
    Knjige također možete naručiti putem e-maila sova@sova.hr, ako ste upoznati s nazivom tečaja koji pohađate (nastavljate prethodni tečaj ili ste položili razredbeni ispit). Uplatnice za knjige poslat ćemo vam povratno na mail.  Knjige će vas čekati na prvom satu nastave ili ih možete preuzeti pouzećem/virmansko plaćanje u kojem slučaju se cijena knjiga uvećava za iznos poštarine od 35,00 kn.
  • Što mi je potrebno za upis u viši stupanj? Ako imate predznanje koje niste stekli u našoj školi, prije upisa se trebate testirati. Nudimo online testiranje,  testiranje na zahtjev na našoj referadi i razredbene ispite po osnovnim školama gdje održavamo nastavu tjedan dana prije početka tečaja.
  • Nudite li tečajeve osim navedenih u rasporedu? Ako ste zainteresirani za stupanj ili jezik koji nije naveden u rasporedu, javite nam se na sova@sova.hr