Međunarodne diplome

Međunarodno priznate diplome koriste se prilikom školovanja u inozemstvu ili kao dokaz znanja jezika kod zapošljavanja u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj. Za dobivanje međunarodne diplome potrebno je položiti ispit koji provode međunarodne ustanove ili profesori SOVE.

Kod nas možete pohađati pripremne tečajeve za CELA ispite.

SOVA je zlatni partner Britanskog Savjeta u okviru Addvantage programa.

U SOVU se možete upisati online ili na našoj referadi u Varšavskoj 14.

  • Gdje mogu vidjeti raspored održavanja nastave? Raspored nastave možete vidjeti ovdje
  • Kolika je cijena tečaja? Cijena tečaja ovisi o vrsti i razini tečaja. Cijene tečaja, načine plaćanja i popuste možete pronaći ovdje.
  • Gdje mogu kupiti knjige? Udžbenike i radne bilježnice možete kupiti na našoj referadi. Plaćanje na referadi je moguće samo gotovinom. Knjige možete naručiti telefonski 01/48 30 570 ili mailom sova@sova.hr te će vas čekati na prvom satu nastave.
  • Što mi je potrebno za upis u viši stupanj? Ako imate predznanje koje niste stekli u našoj školi, prije upisa se trebate testirati. Nudimo online testiranje,  testiranje na zahtjev na našoj referadi i razredbene ispite po osnovnim školama gdje održavamo nastavu tjedan dana prije početka tečaja.
  • Nudite li tečajeve osim navedenih u rasporedu? Ako ste zainteresirani za stupanj ili jezik koji nije naveden u rasporedu, javite nam se na sova@sova.hr

Cambridge English Qualifications ispiti dobro su poznati te ih priznaju brojne škole, sveučilišta i poslodavci iz privatnog i javnog sektora u svim zemljama engleskoga govornog područja.

Pearson je razvio jedan od vodećih međunarodno priznatih programa testiranja za kandidate kojima engleski nije materinji jezik – PTE (Pearson Test of English)

  • PTE YLE – za najmlađe
  • PTE GENERAL za potrebe daljeg obrazovanja, zaposlenja, useljeničkih i studentskih viza.
    SOVA je jedini licencirani centar u Hrvatskoj za provođenje Pearson ispita.

Popis ustanova i institucija gdje se u svijetu priznaje Pearson ispit.