Prijave za Cambridge ispite

16. – 29.03.2021.

 

Nudimo mogućnost prijave na tri razine ispita:

B2 First
First Certificate in English (FCE)

B2 First dokazuje da Vam govor i pisanje ne predstavlja nikakav problem. Ako se želite zaposliti ili studirati u okruženju koje se služi engleskim jezikom, ispit B2 First je odličan izbor. Ispitna diploma je međunarodno priznata.
Ispit B2 First polažete ako želite raditi na mjestu gdje se govori engleski, živjeti u zemlji engleskog govornog područja ili pohađati pripremni tečaj za fakultet na engleskom.

Cijena ispita je: 1.315,00 kn
Ispit se održava: 05.06.2021.

 

online prijava

 

C1 Advanced
Certificate in Advanced English (CAE)

C1 Advanced će dokazati da se engleskim jezikom možete služiti kao profesionalni poslovni čovjek ili preddiplomski student. Ispit je namijenjen svima koji moraju poslodavcima ili fakultetima predočiti  uvjerenje da se engleskim služe profesionalno ili u izazovnim akademskim situacijama.

Cijena ispita je: 1.460,00 kn
Ispit se održava: 29.05.2021.

 

online prijava

 

C2 Proficiency
Cambridge Engslih: Proficiency (CPE)

C2 Proficiency je najviša Cambridge English kvalifikacija. Ispit je dokaz da engleski koristite  tečno i da se možete sporazumjeti u istraživačkim, akademskim i profesionalnim izazovima. Na ispit se prijavljujete ako želite biti na funkciji visokog rukovodećeg osoblja ili studirati na poslijediplomskoj ili doktorskoj razini u okruženju koje koristi engleski jezik.

Cijena ispita je: 1.580,00 kn
Ispit se održava: 15.05.2021.

 

online prijava

 

 

Povratak