Upute vezane za obustavu rada u školama zbog sprječavanja širenja zaraze novim coronavirusom

Drage profesorice i profesori,

Sukladno objavi Ministarstva znanosti i obrazovanja o zatvaranju svih ustanova za obrazovanje  – osnovnih i srednjih škola te ostalih obrazovnih institucija zbog proglašene pandemije i opasnosti od širenja zaraze novim coronavirusom –  SOVA škola stranih jezika nije u mogućnosti održavati nastavu na svim Sovinim lokacijama u sljedeća dva tjedna, od 16.03.-19.04.2020. odnosno do daljnjih naputaka Ministarstva. Nastava se neće održavati u osnovnim školama niti na lokacijama Ravnice – Hondlova 2a, Srednjaci – Hećimovićeva 3-5, Centar – Varšavska 14 i Gundulićeva 63/II.

O svim daljnjim postupanjima, svakodnevno ćemo izvještavati na našim web stranicama www.sova.hr i na web stranicama za profesore, a na sve vaše upite odgovarat ćemo vam u najkraćem mogućem roku na e-mail adresi Tajane Balent Vukojević tajanab@sova.hr ili na broj telefona referade 01/ 4830 570 i/ili Tajanin broj telefona 091 232 1288.

Još jednom podsjećamo i umoljavamo vas da se pridržavate mjera opreza i uputa za zaštitu od novog coronavirusa (SARS-CoV-2; COVID-19) , o čemu detaljnije možete pročitati na našim web stranicama ovdje.

Ako u bilo kojem trenutku posumnjate u mogućnost zaraze ili ste bili u kontaktu s oboljelima, molimo vas da obavijestite Tajanu ili referadu SOVE kako bismo mogli savjesno postupiti prema svim našim djelatnicima i polaznicima i spriječiti daljnje širenje zaraze.

Vjerujemo da privremena obustava rada u svim školama i obrazovnim institucijama neće biti dugotrajna i ubrzo se vidimo na nastavi!

Vaš tim SOVA

Ažurirano: 25.03.2020. u 22:55

Povratak