Obavijest o izvođenju online nastave

DOWNLOAD SKYPE

– za mobilne uređaje: Android, iPhone i iPad, Windows 10
– za desktop: Windows, Mac i Linux OS

 

Drage profesorice i profesori,

vezano za održavanje online nastave u Redovnoj nastavi i Poslovnoj školi, obavještavamo vas sljedeće:

REDOVNA NASTAVA

Od 18.03.2020. postepeno uvodimo online nastavu putem programa Skype, koji možete skinuti ovdje, osim ako nije drukčije dogovoreno,  u svim našim tečajevima u kojima je to moguće. Molimo vas, obavijestite sve polaznike i uputite ih u način izvođenja nastave. Također, obavijestite polaznike o važnosti održavanja nastave ovim putem kako bismo školsku godinu završili do kraja lipnja.

Za izvođenje nastave potrebno vam je: računalo, stalna internet veza i slušalice s mikrofonom. Molimo, javite nam se ako nešto od toga nemate osigurano. Nastava se također može održavati online iz Gundulićeve 63, ako kod kuće nemate adekvatne uvjete.

Kao što ste već obaviješteni putem e-maila, za sve tehničke poteškoće obratite se Tili na e-mail tilap@sova.hr. A za vas je ovdje i stručni tim i logistika – čujemo se svakako i u kontaktu smo za sve daljnje upute.

POSLOVNA ŠKOLA

a) Za sva poduzeća, bilo da se radi o individualcima ili grupama u poduzećima u kojima je nastava odgođena, potrebno je organizirati online/Skype izvođenje nastave. Program Skype možete skinuti ovdje.
b)  Molimo vas, kontaktirajte svoje polaznike i dogovorite način i vrijeme izvođenja nastave (ako je moguće, prema redovitom rasporedu, a ako nije, definirajte vrijeme i javite nam)
c) U poduzećima u kojima nemamo informaciju o odgodi nastave, molimo vas održavajte nastavu prema redovitom rasporedu.
d) Prilikom slanja izvješća o odrađenoj nastavi, svakako napomenite ako je nastava održana online.

Molimo vas da nam javite imate li sva tehnička rješenja dostupna – računalo, internet, program Skype i slušalice s mikrofonom (ako ih koristite.)

Za sve tehničke poteškoće (instaliranje Skype-a i sl), obratite se Tili na e-mail tilap@sova.hr.

Zajednički cilj nam je što manji gubitak nastave i normalizacija poslovanja u izvanrednim uvjetima tako da unaprijed zahvaljujemo svima  na razumijevanju i dodatnom angažmanu.
Vjerujemo da će ova situacija biti kratkotrajna i da će obustava redovne nastave trajati što kraće. Molimo vas, pratite redovito naše stranice www.sova.hr, kao i ove stranice za profesore.

Vaš Sova tim

Povratak